megrendeles@pindurplaza.hu     Szállítás 999.- forinttól    18.000.- forint fölött ingyenes szállítás   Minden termékünk raktáron

Kérdésed van? Hívj minket! 06209277251 vagy írj a megrendeles@pindurplaza.hu  email címre

Hogy válasszak megfelelő méretű cipőt?

 

A cipők belső méreteit a termékek képein, vagy a képek alatti táblázatban lehet megtalálni.

Fontos! A feltüntetett méretek csak tájékoztató adatok, nincs két egyforma cipő, így néhány mm eltérés bármikor adódhat!

A legszerencsésebb ha pont D.D. Step márkájú cipője van a gyerkőcnek, mert akkor abból könnyen ki lehet indulni. Ha még van hely a cipőben bőven akkor elég ugyanakkora méret, ha már végig éri a cipő a lábát akkor célszerű egy mérettel nagyobb cipőt választani. Ezt könnyen ellenőrizheted ha kiveszed a kivehető talpbetétet! Látni fogod rajta, hogy éppen hol van a nagylábujja a betéten! 

A túl nagy cipő sem jó, mert nem tartja a gyerkőc lábát, továbbá csúszkál benne a láb ami a cipő nem megfelelő elhasználódásához vezethet. 

Ha mérni szeretnél akkor rá kell állítani a gyerkőcöt egy papírra, körberajzolni a lábát, azonban ha a sarokcsontot beleméred akkor az már plusz 3-4 mm-t jelent, mert a sarokcsont már nem a talp része, így ehhez az adathoz már csak maximum 3-4 mm-t adj hozzá.

Ha széles, magas a gyermeked lába akkor érdemes a fazont nézni, a normál/szélesebb fazont választani!

Szandálok esetében figyeld, hogy a hirdetéshez oda van-e írva, hogy kisebb vagy nagyobb méretezésű-e! A csattos szandálok általában normál (kicsit kisebbek, mint a D.D. Step zárt cipői) méretűek, a tépőzáras szandálok pedig kisebbek! Minden esetben figyeld a hirdetésben megadott talphosszokat!!! 

Ha esetleg mégis bizonytalan vagy a számotokra megfelelő cipőméret kiválasztásában írj nekünk chaten illetve a info@pindurplaza.hu e-mail címre vagy nyugodtan hívj a 06209277251-es telefonszámon és mi minél hamarabb válaszolunk Neked, hogy elkerüljük a felesleges oda-vissza postázást a rossz méretválasztás miatt!