megrendeles@pindurplaza.hu     Szállítás 1190.- forinttól    30.000.- forint fölött ingyenes szállítás   Minden termékünk raktáron

Kérdésed van? Hívj minket! 06209277251 vagy írj a megrendeles@pindurplaza.hu  email címre

Hogy válasszak megfelelő méretű cipőt?

 

A cipők belső méreteit a termékek képein, vagy a képek alatti táblázatban lehet megtalálni.

Fontos! A feltüntetett méretek csak tájékoztató adatok, nincs két egyforma cipő, így néhány mm eltérés bármikor adódhat!

A legszerencsésebb ha pont D.D. Step márkájú cipője van a gyerkőcnek, mert akkor abból könnyen ki lehet indulni. Ha még van hely a cipőben bőven akkor elég ugyanakkora méret, ha már végig éri a cipő a lábát akkor célszerű egy mérettel nagyobb cipőt választani. Ezt könnyen ellenőrizheted ha kiveszed a kivehető talpbetétet! Látni fogod rajta, hogy éppen hol van a nagylábujja a betéten! 

A túl nagy cipő sem jó, mert nem tartja a gyerkőc lábát, továbbá csúszkál benne a láb ami a cipő nem megfelelő elhasználódásához vezethet. 

Ha mérni szeretnél akkor rá kell állítani a gyerkőcöt egy papírra, körberajzolni a lábát, azonban ha a sarokcsontot beleméred akkor az már plusz 3-4 mm-t jelent, mert a sarokcsont már nem a talp része, így ehhez az adathoz már csak maximum 3-4 mm-t adj hozzá.

Ha széles, magas a gyermeked lába akkor érdemes a fazont nézni, a normál/szélesebb fazont választani!

Szandálok esetében figyeld, hogy a hirdetéshez oda van-e írva, hogy kisebb vagy nagyobb méretezésű-e! A csattos szandálok általában normál (kicsit kisebbek, mint a D.D. Step zárt cipői) méretűek, a tépőzáras szandálok pedig kisebbek! Minden esetben figyeld a hirdetésben megadott talphosszokat!!! 

Téli cipők esetében ha nézd meg, hogy mekkora a gyerkőc őszi cipője, vedd ki a betétet és azon látni, hogy hol a lábujja. Ha már nincs hely benne vagy csak alig van akkor mindenképp egy mérettel nagyobb TÉLI cipőt válassz. Ha van még benne egy ujjnyi akkor elég ugyanakkorát. Ha még ezek után is bizonytalan lennél a méretválasztásban keress minket bármelyik elérhetőségen :)

Ha esetleg mégis bizonytalan vagy a számotokra megfelelő cipőméret kiválasztásában írj nekünk chaten illetve a info@pindurplaza.hu e-mail címre vagy nyugodtan hívj a 06209277251-es telefonszámon és mi minél hamarabb válaszolunk Neked, hogy elkerüljük a felesleges oda-vissza postázást a rossz méretválasztás miatt!