FIGYELEM!!

KÉRLEK RENDELÉS ELŐTT OLVASD EL A MÉRETVÁLASZTÁSSAL KAPCSOLATOS INFÓKAT!

amennyiben nem vagy biztos a méretben, írj nekünk nyugodtan online chaten, segítünk :) vagy ha megadod a számod szívesen visszahívunk méretegyeztetés miatt:)

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS 1099.- FUTÁRSZOLGÁLATTAL

FOXPOST CSOMAGAUTOMATA 799.-

Facebook
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
5
1
1
6
7
SZÁLLÍTÁS

17.000.- forint fölött INGYEN SZÁLLÍTÁS 

Honnan tudhatom, hogy jó-e még a gyermekre a cipője?

Honnan tudhatom, hogy gyermekemre jó-e még a cipője?

Ez egy igen nehéz kérdés főleg egy első gyermekes anyukának akinek még nincsen tapasztalata ebben.

A dolgot az is nehezíti, hogy amikor csemeténk elindul még nem tud beszélni, illetve nincs olyan szókincsük, nem tudnak úgy kommunikálni velünk amivel ki tudják fejezni magukat, hogy valami nem jó. Esetleg csak akkor vesszük észre, hogy gyermekünk kinőtte a cipőjét amikor már bele sem megy a lába.

Hogy honnan derítheted ki, jó e még a gyerkőcödre a cipője?

     Íme néhány tipp, hogyan ellenőrizheted:

1. Legkönnyebben úgy ellenőrizheted ha kivehető a cipő talpbetétje, hogy kiveszed a cipőből és a betéten nagyon jól látszik, hogy meddig ér a lurkó nagylábujja.  Előfordul némely cipőmárkánál, hogy nem kivehető a betét (D.D. Step cipőknél ilyen nincs) , ebben az esetben nézzünk bele a cipő orrába, ha már elől az orránál luk van akkor bizony már kicsi a cipő. Illetve bele is nyúlhatunk és érezzük a nagylábujjnál a "bemélyedést". Tehát kitapintjuk :)

2. Ha ráadod a gyerkőcre a cipőt, hátrahúzod a lábát, fontos, hogy álljon a lábán, mert ilyenkor kilapul a talpuk és így nyomkodjuk meg a nagylábujjuknál a cipő orrát.

3. Ha előretolod a gyermek lábát a cipőben és hátul a sarkánál belenyúlsz az ujjaddal. Ha még belefér akkor jó még rá a cipő, ha már nem vagy rettentő szűkösen akkor érdemes másikat beszerezni. (megjegyzem: ezt a módszert annyira én nem szeretem, mert a gyerekek behúhatják a lábukat mikor előretoljuk a cipőben, így hamis képet kaphatunk.)

Összegzésképp a mi javaslatunk, hogy a talpbetétet ellenőrid le ha bizonytalan vagy benne, hogy jó-e még gyermekedre a cipője.

Szandálnál könnyű dolgunk van ;)

   Hibák amiket elkövethetsz:

-Soha ne ülljön/feküdjön gyermeked mikor nézed a cipő méretét!!

- Nem szabad a cipő külső talpát hozzáteni az Ő kis talpához, hamis képet mutat!! (tapasztalatom szerint ezt a hibát nagyon sokan elkövetik a kisgyermekes szülők)

- Illetve ha már nagyobb a gyermekünk és beszél, kommunikál, megérteti magát velünk, akkor is ellenőrizzük rendszeresen a cipő méretét mert nem minden lurkó szól, hogy : Anya, nyom a cipő!  Valamelyik gyerek nem szól és képes behúzni a lábát, mert tegyük fel imádja a cipőjét.

Bízom benne, hogy tudtam segíteni :)

PindurPlaza

Webáruház készítés