megrendeles@pindurplaza.hu     Szállítás 1190.- forinttól    30.000.- forint fölött ingyenes szállítás   Minden termékünk raktáron

Kérdésed van? Hívj minket! 06209277251 vagy írj a megrendeles@pindurplaza.hu  email címre

tisztítási, ápolási tanácsok

Tisztítási, ápolási tanácsok

A tisztítás és rendszeres ápolás a lábbelik rendeltetésszerű használatának részét képezik, ezért szeretnénk néhány praktikus tanáccsal ezt elősegíteni:

Felsőrész


Nubuk illetve velúrbőr: a szennyeződést kefével távolítsuk el. A kifényesedett felületeket velúrkefével lehet felújítani, emellett speciális tisztító és színfelújító szerek használata is rendszeres ajánlott.


Lakkbőr: finom puhaszőr kefével vagy nedves ruhával távolítsuk el a szennyeződéseket, ápoláshoz használjunk lakkzselét, majd puha ruhával töröljük át a felületet. Cipőkrém használata lakkbőrből készült terméken nem ajánlott.


Egyéb bőr: puha ruhával, puhaszőrű kefével szükség esetén sárkefével tisztítsuk le a szennyeződéseket. A tiszta felületre a bőrrel azonos színű vagy színtelen cipőkrémet kenjünk fel vékonyan.


Textil: puhaszőrű kefével távolítsuk el a szennyeződést a cipő felületéről. Az erősebb szennyeződéseket mosószeres szivaccsal távolítsuk el. A textilcipőket TILOS mosógéppel mosni. Impregnáló anyagokkal víz és szennyeződés taszítóképessége növelhető.

Talp: vizes lemosással, szükség esetén sárkefével a szennyeződések eltávolíthatóak. 

Talpbetét: A legjobb minőség érdekében fél évente tanácsoljuk a talpbetét cseréjét. Tisztításhoz meleg, szappanos ronggyal törölje át a talpbetétet. A talpbetét mosógépben nem mosható.

FONTOS, HOGY MOSÓGÉPBEN TILOS BŐRCIPŐT KIMOSNI!!