megrendeles@pindurplaza.hu     Szállítás 1190.- forinttól    30.000.- forint fölött ingyenes szállítás   Minden termékünk raktáron

Kérdésed van? Hívj minket! 06209277251 vagy írj a megrendeles@pindurplaza.hu  email címre

Mit lehet tudni a D.D. Stepről

TERVEZÉS ÉS GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA
A D.D.Step cipők forgalmazójaként elmondhatjuk, hogy kiváló minőségű lábbeliket kínálunk a totyogók és gyermekek számára. Nem csak a fiatalkori, hanem a későbbi egészséges élet feltételeit alapozza meg a megfelelően kiválasztott lábbeli, ezért a gyermekek egészsége, komfortérzete az elsődleges szempont, melyet a D.D. Step a termékek tervezésekor figyelembe vesz.

Az aktuális divatirányzatoknak megfelelő, de nem csak divatos, hanem anatómiailag helyes, kényelmes cipőinkben a fejlődő gyermeklábak könnyedén mozognak, és a gyerekek boldogan végzik a mindennapi tevékenységeiket.

A D.D.Step cipők készítésekor a cipőgyártás legfrissebb technológiái ötvöződnek a klasszikus kézműves technikákkal. Cipők többségét 3D varrástechnológia alkalmazásával készítik, így minimálisra csökken a ragasztó használata, ezzel minimálisra csökken a vegyi anyagok használata is.

ALAPANYAGOK
A cipők szerepe a lábak kényelmében, egészségben nagyon fontos. Éppen ezért a termékek a legmagasabb minőségű, természetes alapanyagokból készülnek, melyek kiváló viselési érzetet, és puhaságot biztosítanak.

KÖNNYŰ, HAJLÉKONY, CSÚSZÁSMENTES GUMITALP
A D.D.Step talpak természetes gumiból készülnek, a nagy tisztaságú gumi felhasználása biztosítja a tartósságot. A fizikai behatásoknak ellenálló talp adja a cipők hosszú használhatóságát, ennek ellenére a cipők könnyűek, nem terhelik feleslegesen a gyermekek lábát, ugyanakkor rugalmasságukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé.

MINŐSÉGI BŐR FELSŐRÉSZ
Minden D.D.Step termék valódi, minőségi bőrből készül. Könnyedén megtalálják az ízlésüknek, életmódjuknak legmegfelelőbb fazont.
Az első osztályú marhabőrből gondosan kerül kiválogatásra a megfelelő vastagságú rész, melyből a gyártási folyamat végén a legtökéletesebb gyermek lábbelik készülnek.

MEGERŐSÍTETT LÁBUJJVÉDELEM
A cipők lábujjvédő kialakítása elősegíti a lábujjak kényelmes elhelyezkedését, megfelelő növekedését, és nem utolsó sorban, fokozott tartósságot ad. Az orr rész kellő magassága biztosítja a gyermek lábának szabad mozgását.

MEGERŐSÍTETT KÉREG
A cipőknél formázott merevítő használata biztosítja a legjobb tartást és a hosszan tartó megerősítést a cipő kérgénél. A formázott PVC kéreg, a bélés és a felsőrész között helyezkedik el, így az közvetlenül nem érintkezik a gyermek lábával, viszont megfelelő szögben támasztja meg a sarokcsontot.

TALPBETÉT
A gyerekcipők alkotórészeihez magas minőségi elvárásoknak megfelelő alapanyagokat használnak. Arra törekszenek, hogy a gyermek bőrével érintkező részek csak természetes anyagból készüljenek. Éppen ezért a belső bélés, és a talpbetét borítása is bőrből készül.

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG
Mindig nagy figyelmet fordítotanak a termékek kimagasló minőségére. Fontos, hogy a következő generációk számára egészséges környezetet biztosítsunk. A cipők minden alkotóeleménél nagy hangsúlyt fektetnek a károsanyag-mentességre, különös tekintettel a veszélyes kémiai anyagok kizárására a gyártás során (az Európai Uniós szabványoknak megfelelően). A termékek minőségét rendszeres laboratóriumi ellenőrzésekkel biztosítják. A D.D.Step több mint egy cipő, kényelmet biztosít a viselőnek, és nyugalmat a szülőknek.
A termékek 100%-ban újrahasznosított papírból készült dobozokba csomagolják, így is próbálják óvni környezetünket, védeni az erdőket.